Deze tijd vraagt om creatieve oplossingen! 💡

Deze tijd vraagt om creatieve oplossingen! 💡

Communiteers > Blog > Blog > Deze tijd vraagt om creatieve oplossingen! 💡

De wereld staat op zijn kop, alles gaat even anders dan normaal. We staan allemaal voor nieuwe uitdagingen, waar we zo goed mogelijk mee om willen gaan. “Mindere tijden vragen om creatieve oplossingen!”, is een van de gedachtes die ze gehad moeten hebben toen de snackbar om de hoek begon met een drive-in, de plaatselijke sportschool live work-outs ging delen op social media en de basisscholen interactieve filmpjes gingen delen met hun leerlingen. De corona crisis zorgt voor creatieve oplossingen. De afgelopen weken hebben we veel contact gehad met onze opdrachtgevers en natuurlijk ook goed naar hen geluisterd. Wij gingen aan de slag om te kijken welke creatieve oplossingen er zijn in tijden van corona. 

Waar lopen organisaties tegenaan?

Veel problemen zijn heel praktisch van aard. Bepaalde zaken kunnen geen doorgang meer vinden, omdat het simpelweg niet meer mag. Het is dus aan ons om hier creatieve oplossingen voor te vinden. Waar lopen onze opdrachtgevers zoal tegenaan?

  • Video opnames liggen stil of worden uitgesteld;
  • Workshop en inspiratiesessies vinden geen doorgang meer;
  • Offline campagnes hebben ineens veel minder effect;
  • Lokale zichtbaarheid wordt voor sommige ondernemers ineens nóg belangrijker. 

Dit is zomaar een greep uit de uitdagingen die we de afgelopen week de revue hebben horen passeren. Nu wordt het tijd om met creatieve oplossingen deze uitdagingen te lijf te gaan. Lees je mee?

Smart video service

Video heeft veel voordelen ten opzichte van stilstaand beeld, zeker in de online wereld. Of je nu al lang bezig was met video of nog helemaal niet. Juist in deze periode is het goed om hier mee aan de slag te gaan! Daarom is het van belang dat je een goed alternatief hebt nu professionele opnames niet zo makkelijk gemaakt kunnen worden. 

Daarvoor hebben we de Smart Video Service! Met deze service zorgen we ervoor dat je met weinig budget toch de voordelen van video optimaal kunt benutten! Door zelf beeldmateriaal te schieten en aan te leveren, kunnen wij aan de slag met een professionele edit. Je ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een kant en klare video die je meteen kan inzetten op de manier zoals jij dat voor ogen hebt! Hier vind je meer informatie over de Smart Video Service

Online workshops

Het geven van een workshop doen we natuurlijk het liefst face-to-face. Helaas is dat nu even niet mogelijk. Daarom hebben we ons verdiept in een systeem waardoor we dit wel weer mogelijk kunnen maken, maar dan voor nu eventjes op afstand. Deze periode is voor velen perfect geschikt om je kennis even bij te spijkeren, zeker als het gaat om online kennis! Dus, klik even op deze link als jij interesse hebt in een workshop op maat. We blijven graag met je meedenken.

Online inspiratiesessies

Voor de een verandert er op dit moment meer dan voor de ander. We kunnen ons goed voorstellen dat je een beetje met je handen in het haar zit, omdat de balans in je marketingmix ineens veranderd is of deze op dit moment juist heel anders zou moeten zijn, maar je geen idee hebt hoe precies. 

Met het oog op de toekomst is het belangrijk om je online activiteiten nu goed in te richten. Wij staan je graag bij met praktische tips tijdens een van onze gratis inspiratiesessies. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor de informatie.

Hyperlokale targeting for the win!

Het offline bereiken van je doelgroep is veel moeilijker deze dagen. Mensen komen minder op straat, waardoor een offline communicatie-uiting ineens veel minder effect heeft. Met sociale media kun je gelukkig heel specifiek targeten. Echt een uitkomst dus! Nu bestaat dit al een hele tijd, maar toch kan het voor jou helemaal nieuw zijn. Wij raden je zeker aan hiermee te gaan experimenteren, het is namelijk ook nog eens een stuk goedkoper dan de inzet van offline media. Ieder voordeel heeft zijn nadeel zeggen we dan maar hè! Om je een beetje wegwijs te maken in hoe je dit nu precies aanpakt, heeft collega Jordi een instructie geschreven. Hierin legt hij alle mogelijkheden uit en biedt hij je een globaal stappenplan aan. Dus, ben jij of ken jij een lokale Helmonder, Eindhovenaar of een andere ondernemer voor wie lokale zichtbaarheid nu nog belangrijker is geworden? Download dan via deze link de instructie.

Heb je alles doorgelezen, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? 

We vinden het leuk om anderen te helpen, dus bel ons gewoon eventjes! Dan laten we de koffie even staan en helpen we je meteen op weg via de telefoon. Hier vind je onze contactgegevens.

Tot slot willen we iedereen veel sterkte en gezondheid wensen in deze vreemde periode. Wij zijn er voor jullie, dus weet ons te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.