WAT IS YMPACTS?

Wanneer betrokkenheid en/of gedragsverandering bij bepaalde (vaak maatschappelijke) thema’s nodig is, is de weg daarnaartoe vaak lastiger dan gedacht. Hoe krijg je iemand zo ver om bijvoorbeeld zijn afval beter te scheiden, mantelzorger te worden of te investeren in een duurzamer leven? Het antwoord: online campagnes via social media!

Met Ympacts, onze oplossing om betrokkenheid te creëren (en een van de Communiteers Solutions) verzorgen wij al jarenlang succesvolle betrokkenheids- en gedragsveranderingscampagnes voor onze opdrachtgevers. Met succesvolle resultaten op het gebied van bereik, websitebezoeken en betrokkenheid van de doelgroep. Voor deze campagnes creëren we berichten die de doelgroep aanspreken, kiezen we de juiste platforms en aanspreekvorm om de doelgroep te bereiken en richten we advertenties in op de behoeften van de doelgroep.

Parallel aan zo’n campagne zetten we verschillende plugins in, zoals video, WhatsApp, online tests en een chatbot. Alles om gedragsverandering bij de doelgroep te bewerkstelligen.

DE VOORDELEN

Ympacts betrokkenheidscampagnes zijn handig wanneer:

1.

Je op zoek bent naar een manier om betrokkenheid en/of gedragsverandering voor elkaar te krijgen

2.

Je het te druk hebt om zelf te werken aan betrokkenheid/gedragsverandering

3.

Je het bereik wil vergroten van hetgeen betrokkenheid/gedragsverandering nodig heeft

4.

Je zelf te weinig kennis hebt van online campagnes

5.

Je niet weet wat het beste middel is om gedrag te veranderen of iemand ergens toe aanzetten

6.

Je op zoek bent naar een betaalbare oplossing

MAAK IMPACT MET AANDACHT!

Wil jij dit ook? Dan maken wij samen met jou impact met aandacht! Dit alles met als resultaat: meer betrokkenheid en/of gedragsverandering bij jouw doelgroep! Start een gesprek met ons via WhatsApp of de telefoon.

06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.