WAT IS YVENTS?

Een evenement of (informatie)bijeenkomst organiseren vergt veel tijd en inspanningen, dus dat moet goed gebeuren. Maar heb je er ook al over nagedacht hoe je bezoekers naar of deelnemers aan je event krijgt? Het antwoord: online campagnes, via social media, display, SEA, Google en/of YouTube!

Met onze wervingsoplossing Yvents (een van de Communiteers Solutions) verzorgen wij al jarenlang succesvolle wervingscampagnes voor onze opdrachtgevers. Met succesvolle resultaten op het gebied van bereik, websitebezoeken en aanmeldingen voor hun evenementen, zoals informatiebijeenkomsten, workshops, lezingen en netwerkborrels. Voor deze campagnes creëren we berichten die de doelgroep aanspreken, kiezen we de juiste platforms en aanspreekvorm om de doelgroep te bereiken en richten we advertenties in op de behoeften van de doelgroep. Dit doen we via social media, maar ook met displaycampagnes (bannering) en SEA, Google en YouTube advertenties.

Parallel aan zo’n campagne zetten we verschillende plugins in, zoals video, WhatsApp, online tests en een chatbot. Alles om aanmeldingen vanuit de doelgroep te bewerkstelligen.

DE VOORDELEN

Yvents wervingscampagnes zijn handig wanneer:

1.

Je nú op zoek bent naar aanmeldingen voor jouw event

2.

Je het te druk hebt om zelf te werven

3.

Je jouw zichtbaarheid als organisator wil vergroten

4.

Je zelf te weinig kennis hebt van online werven

5.

Je niet weet wat het beste middel is om te werven

6.

Je op zoek bent naar een betaalbare werving oplossing

OPKOMST DOOR AANDACHT!

Wil jij dit ook? Dan zorgen wij samen met jou voor opkomst door aandacht! Dit alles met als resultaat: geïnteresseerden die zich aanmelden! Start een gesprek met ons via WhatsApp of de telefoon.

CASES/REFERENTIES

Dit is alvast een greep uit onze cases. Bekijk meer op onze casespagina.

06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.