WAT IS HYERS?

De vraag naar medewerkers is de laatste jaren alléén maar verder toegenomen, er zijn steeds meer vissers aan de vijver die alsmaar kleiner wordt. Hoe krijg je de juiste kandidaten tegenwoordig nog te pakken? Het antwoord: online werven via social media!

Met onze recruitmentoplossing Hyers (een van de Communiteers Solutions) verzorgen wij al jarenlang succesvolle recruitmentcampagnes voor onze opdrachtgevers. Met succesvolle resultaten op het gebied van naamsbekendheid, websitebezoeken en sollicitaties. Zélfs op de moeilijk in te vullen functies (8 op de 10 vacatures vullen we in op dit moment). Voor deze campagnes creëren we berichten die de doelgroep aanspreken, kiezen we de juiste platforms en aanspreekvorm om de doelgroep te bereiken en richten we advertenties in op de behoeften van de doelgroep.

Parallel aan zo’n campagne zetten we verschillende plugins in, zoals video, WhatsApp, online tests en een chatbot. Alles om de juiste kandidaten voor de vacatures te krijgen en te laten solliciteren.

DE VOORDELEN

Hyers recruitmentcampagnes zijn handig wanneer:

1.

Je nú op zoek bent naar nieuwe collega’s

2.

Je jouw zichtbaarheid als werkgever wil vergroten

3.

Je het te druk hebt om zelf te zoeken naar nieuwe collega’s

4.

Je zelf te weinig kennis hebt van online werven

5.

Je niet weet wat het beste middel is om kandidaten te werven

6.

Je op zoek bent naar een betaalbare wervingsoplossing

MAAK WERK VAN WERVEN!

Wil jij dit ook? Dan maken wij samen met jou werk van werven! Dit alles met als resultaat: kandidaten die solliciteren! Start een gesprek met ons via WhatsApp of de telefoon.

Download hier gratis de 16 tips voor het online werven van medewerkers.

Hoe boek je resultaten? Wat houdt een goede landingspagina in? Hoe kunnen kandidaten jou vinden? Op deze en meerdere vragen geven we antwoord en tips in het door ons zorgvuldig samengestelde document.

  Laat jouw vacaturetekst gratis beoordelen!

  Op zoek naar mensen en probeer je die te werven met een tekst? Hoe spring je tussen al die andere honderden vacatures uit? Tegenwoordig is het allemaal niet meer zo eenvoudig, maar geen nood. Wij kijken gratis naar jouw vacaturetekst en geven je tips waar nodig.


  06 29 07 53 79​
  KvK: 87719592
  Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
  Cacaokade 3, Helmond​
  info@communiteers.nl

  Copyright © 2023 Communiteers.
  Alle rechten voorbehouden.