Verkort je URL en vergroot je vindbaarheid

Heb jij wel eens nagedacht over hoe je LinkedIn-profiel eruitziet voor mensen die ‘m bekijken? Vast wel! Maar heb je daarbij ook wel eens nagedacht over de URL? 

Misschien dacht je dat je aan die URL niet zoveel kan veranderen, maar het tegengestelde blijkt waar. Het is zeker wel mogelijk om de URL van je profiel aan te passen en dit is nog hartstikke makkelijk ook! Het voordeel is dat je je vindbaarheid vergroot, wanneer je je URL verkort.

Hoe je dit doet? Dat zie je in het filmpje hieronder. Voor degenen die het liever in woorden uitgelegd zien, zal ik het ook nog even toelichten. De eerste stap is: ga naar “Profiel bewerken”. Vervolgens click je op het tandwieltje naast de link die onder je profielfoto staat. Dan kom je op een nieuwe pagina en zie je aan de rechterkant je huidige URL staan. Deze kun je gemakkelijk aanpassen door op het potloodje te clicken. Nu is het alleen nog even een kwestie van de door jou gewenste URL intypen en hoppa, klaar is kees!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Waarom een nepprofiel geen goed idee is
volgers Linkedin bedrijfsprofiel
linkedin stories

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!