VACATURE

Het klinkt misschien stoer, maar we hebben het kei druk met online de aandacht verdienen voor onze opdrachtgevers. Dus we kunnen wel wat hulp gebruiken.

WIJ ZOEKEN EEN SENIOR ONLINE MARKETEER MET LEIDINGGEVENDE AMBITIES

Oftewel, een ervaren online marketeer die durft te doen en ambitie heeft om te groeien naar een online marketing functie met leidinggevende taken. Heb jij een flink aantal jaren online marketingervaring en ben je op zoek naar een volgende stap?
Mooi, lees dan vooral even verder!

Jouw werkgeluk staat centraal bij Communiteers. Daarom mag je van ons het volgende verwachten:

 • Een klein en kei gezellig team, met regelmatige teamuitjes
 • Afwisselende werkdagen, grotendeels zelf in te delen
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en werkplek
 • Heel veel thee/koffie en chocolade

Als senior online marketeer help je in eerste instantie jouw opdrachtgevers met hun online en social media marketing. Dit zijn erg verschillende soorten bedrijven en organisaties, met ook diverse hulpvragen. Van recruitment tot gedragsverandering. Van non-profits tot vastgoedorganisaties. Concreet houdt dit in dat jij voor jouw opdrachtgevers, op basis van een plan van aanpak, onder andere aan de slag gaat met:

 • Het ontwikkelen van contentplanningen, contentcreatie gericht op de juiste doelgroepen en met creatieve uitingen (geen zorgen, op het gebied van creatie krijg je ondersteuning van je collega’s);
 • Online advertentiecampagnes bedenken, inzetten en aan de juiste knoppen draaien om meetbaar resultaat te behalen;
 • Opstellen van rapportages die laten zien welke resultaten we hebben behaald en wat de toekomst kan brengen.

Daarnaast is coaching van opdrachtgevers ook een belangrijk deel van je werkzaamheden. Je zult dus veel persoonlijk contact hebben met opdrachtgevers die graag zelf de touwtjes in handen hebben, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Ten tweede bestaat deze functie als senior online marketeer ook uit een leidinggevend deel. Omdat dit een nieuwe rol is binnen het team is dit iets waar we samen nog verder invulling aan geven.

Je bent perfect voor deze baan wanneer jij:

 • Proactief bent, enthousiast en verder denkt dan je neus lang is. Een beetje eigenwijs mag dus wel.
 • Je creativiteit weet in te zetten, sterk bent met tekst en foutloos Nederlands schrijft.
 • Je kunt inleven in jouw opdrachtgevers en hun doelgroepen.
 • Dol bent op social media (marketing) en je weg daar wel weet te vinden.
 • Een ster bent in het coachen en begeleiden van je opdrachtgevers.
 • Het overzicht weet te bewaken wanneer je verschillende opdrachten en deadlines hebt lopen.
 • Leiderschapsvaardigheden hebt en het vermogen om een team te inspireren, te begeleiden en te ontwikkelen.

En daarnaast het volgende meebrengt:

 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Een flink aantal jaren werkervaring in online marketing.
 • Uitgebreide kennis van social media marketing, e-mailmarketing en andere relevante online marketingkanalen en -strategieën (SEO en SEA zijn geen must, wel fijn).

Wij zijn Communiteers. Community marketeers dus. Wij halen de marketingwaarde uit communities door online de aandacht te verdienen! Klinkt vaag, is het niet. Met goede waardevolle content maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers. Verleiden voordat we verkopen. 

Vanuit Helmond werken wij voor opdrachtgevers in heel Zuidoost-Nederland, van gemeenten tot zorginstellingen en van scholen tot de technische industrie. Vaak bieden we totale ontzorging op het gebied van online/social media marketing, maar we doen ook coaching aan opdrachtgevers die zelf al veel online doen. Daarnaast maken we creatieve content zoals video’s en animaties en geven we workshops en inspiratiesessies.

Als senior online marketeer maak je deel uit van ons gevarieerde team van projectmanagers, adviseurs en creatieve marketeers. Ons ontbreekt het niet aan enthousiasme, Brabantse gezelligheid en betrokkenheid. Zowel bij elkaar als bij onze opdrachtgevers, waar we graag ‘als collega’ gezien worden. En door ons kleine team kennen we elkaar ook goed, wat vaak bij teamuitjes wel van pas komt…

INTERESSE OF MEER WETEN?

Ben je ervan overtuigd dat deze functie bij je past? En kijk je ernaar uit om bij Communiteers eindelijk op je plek te zitten en interessante dingen te doen? Mail dan je motivatie en cv (in een vorm die bij jou past) naar info@communiteers.nl ter attentie van Bas of vul het contactformulier hieronder in. Bas belt je graag eens om kennis te maken.

Voor meer informatie mag je Bas ook bellen: 06 29 07 53 79 of stuur een WhatsApp bericht.


LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE:

  Upload je CV

  06 29 07 53 79​
  KvK: 87719592
  Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
  Cacaokade 3, Helmond​
  info@communiteers.nl

  Copyright © 2023 Communiteers.
  Alle rechten voorbehouden.