WAT IS RESYDENTS?

Waar we in de woningmarkt zien dat de vraag naar woningen de laatste jaren alléén maar verder is toegenomen, merken we ook dat het lastig is om de juiste kopers of huurders te vinden. Hoe krijg je de juiste potentiële bewoners voor huur- en/of koopwoningen tegenwoordig te pakken? Het antwoord: online werven via social media!

Met onze vastgoedoplossing Resydents (een van de Communiteers Solutions) verzorgen wij al jarenlang succesvolle vastgoedcampagnes voor onze opdrachtgevers. Met succesvolle resultaten op het gebied van naamsbekendheid, websitebezoeken en aanmeldingen. Voor deze campagnes creëren we berichten die de doelgroep aanspreken, kiezen we de juiste platforms en aanspreekvorm om de doelgroep te bereiken en richten we advertenties in op de behoeften van de doelgroep.

Parallel aan zo’n campagne zetten we verschillende plugins in, zoals video, WhatsApp, online tests en een chatbot. Alles om de juiste aanmeldingen/kopers of huurders voor het vastgoedproject te krijgen.

DE VOORDELEN

Resydents vastgoedcampagnes zijn handig wanneer:

1.

Je nú op zoek bent naar nieuwe kopers of huurders (particulier of bedrijven)

2.

Je het te druk hebt om zelf te zoeken naar nieuwe kopers of huurders

3.

Je jouw zichtbaarheid als vastgoedonderneming wil vergroten

4.

Je zelf te weinig kennis hebt van online werven

5.

Je niet weet wat het beste middel is om kopers of huurders te werven

6.

Je op zoek bent naar een betaalbare wervingsoplossing

MAAK WAARDE VAN WONEN!

Wil jij dit ook? Dan maken wij samen met jou waarde van wonen! Dit alles met als resultaat: geïnteresseerden die zich aanmelden! Start een gesprek met ons via WhatsApp of de telefoon.

06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.