Communiteers

Recruitment via social media


Herken je het probleem dat het lastig kan zijn om bepaalde vacatures in te vullen? Op dit moment zijn er zelfs meer openstaande vacatures dan dat er werkzoekenden zijn.

Maak je geen zorgen. Wij hebben de juiste kennis en expertise in huis om je te helpen wél die geschikte kandidaten te werven voor jouw vacatures. Dit doen we met recruitmentcampagnes via social media, onder de naam Hyers (kijk maar eens op de Hyers website). Je wordt geholpen door een ervaren recruitmentadviseur, die je ondersteunt of volledig ontzorgt. Menig bedrijf is je al voorgegaan met succesvolle campagnes.

Download hier gratis de 16 tips voor het online werven van medewerkers.

Goede arbeidsmarktcommunicatie zorgt ervoor dat jouw organisatie er echt uitspringt en aantrekkelijker wordt voor werkzoekenden. Want als kandidaten de markt bepalen, is recruitmentmarketing een van de meest interessante manieren om ze te bereiken. Door het versterken van je merk als werkgever kun je het aantal sollicitanten vergroten, talent vinden én is er minder tijd nodig om vacatures in te vullen. En dat is wat je wil: kosten besparen en resultaat boeken.

Ben je benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen met het werven van nieuwe collega’s?

Plan meteen je belafspraak met Bas

Plan je belafspraak

Of laat hieronder je contactgegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

    Alt Tag

    Een gratis kennislunch of ontbijt!

    Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
    afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

    Maak een afspraak!