Victor_1085
VIKTOR BOETZKES

Hallo! Ik ben de 19 jarige Viktor, vormgeef stagiair bij Communiteers. Ik werk samen met een hecht team dat mij goed ondersteunt.

Naast mijn stage houd ik me bezig met videogames, het luisteren van muziek en het liefdevol verzorgen van mijn vele planten. Ik kan uren praten over alles dat groen is.

Ik volg mijn grafische opleiding op het SintLucas in Eindhoven. Een echte creatieve school met veel verschillende mensen waar ik graag mee rondloop. Ik volg de opleiding ‘Digital Design & Motion’. Klinkt heel fancy, maar het is eigenlijk ik die vooral monsters tekent en daar vervolgens een goed cijfer voor krijgt. Sinds dat ik een potlood kan vasthouden teken ik al. Met acht jaar tekenles achter de rug kan ik nu mijn creatieve ideeën en verhalen op een stuk papier zetten. Niets is te gek. Mijn werk staat altijd vol met kleine ‘doodles’ van planten, haaien en vaak ook andere dingen waar ik zelf niet eens de betekenis achter weet.

Mijn stage bij Communiteers is wisselend en uitdagend, precies wat ik zoek. (Ze mogen alleen wel meer planten neerzetten).


Heb je een schattige haai getekend? Mail hem dan naar mij 🙂
viktor@communiteers.nl

ONS CREATIEVE
TEAM
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.