Social Media Uitbesteden?


Wij bieden totale ontzorging!

Overweeg jij om jouw social media uit te besteden? Wij helpen je graag verder!

Social media uitbesteden aan Communiteers betekent: samen zorgen dat jouw social media prestaties naar een hoger niveau worden getild.

Neem gerust contact met ons op!

We stellen een plan op om de kanalen te optimaliseren en bieden ondersteuning op de vlakken waar jij behoefte aan hebt. Aan ons heb je een betrouwbare partner met veel expertise en continue ontwikkeling. Met een team dat bestaat uit senioren en junioren zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en in staat deze door te vertalen naar jouw sociale kanalen.

Omdat social media veel meer is dan alleen het plaatsen van content hebben we dit in een aantal onderdelen verdeeld. Bij het uitbesteden van social media wordt vaak een mix van onderstaande mogelijkheden ingezet. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden:

 • Social media proof traject
  Het traject van A tot Z, van nulmeting naar contentplanning en rapportage. Zo benutten we samen de social media optimaal met een strategie en doel.
 • Community recruitment
  Herken je het probleem dat het steeds moeilijker wordt om geschikte medewerkers te werven in deze tijd? Goede arbeidsmarktcommunicatie zorgt ervoor dat jouw organisatie er tussenuit springt en aantrekkelijker wordt voor werkzoekenden.
 • Community management
  Vind uit wie jouw ambassadeurs zijn en leer hoe je deze positief over jou kan laten praten. Alles wat je online plaatst en de manier waarop je reageert op je volggroep (fans, volgers, klanten) heeft hier invloed op.
 • Communiteer in house
  Eén van onze medewerkers intern inzetten? Dit kan al vanaf één dag per week! Ga de samenwerking aan met een van onze Communiteers.
 • Social media event management
  Wat komt er allemaal kijken achter de schermen bij het organiseren van een event? Daar kunnen wij bij helpen. Zo bekijken we samen wie jouw influencers kunnen zijn, zetten we advertenties in op de vooravond van je evenement, maar zijn we ook beschikbaar als helpende hand tijdens het event.

 

INTERESSANT!

Meer weten? Neem gerust even contact op met Bas door te mailen naar bas@communiteers.nl of bel even: 06 29 07 53 79Jolanda Santbergen – Zand & Zink: “Communiteers heeft ons geleerd wat digitaal flirten is. Dankzij de social mediacampagne rond ons tv-programma ‘Ons Huis Verdient Het’ is ons online bereik vele malen groter geworden en is de bekendheid van het programma gegroeid.” 

Lees hier al onze referenties omtrent het uitbesteden van social media!

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!