TESS VAN GOMPEL

 

Mijn naam is Tess. Je zou me kunnen omschrijven als een harde werker, graag betrokken bij van alles en nog wat, ambitieus en een veel meer doener dan denker. Mijn talenten en passies liggen dan ook bij de uitvoerende factoren, het creëren.

Nadat ik in 2015 mijn bachelorsdiploma Illustratieve Vormgeving in ontvangst heb mogen nemen, startte ik in 2016 een nieuwe studie: International Marketing and Management. Hierin sprak het internationale aspect en marketing mij erg aan, waar uiteraard ook creativiteit bij komt kijken. Met name de campagne-kant van het vak interesseert me.

Enkele woorden welke mij typeren zijn creatief, nieuwsgierig, betrokken, resultaatgericht, leergierig en enthousiast. Ook ben ik een harde werker, heb ik oog voor detail en ben ik gefascineerd door sommige geniaal bedachte campagnes die ik om mij heen zie. Met de combinatie van beide studies hoop ik een succesvol marketeer te worden!

Je kunt me altijd bereiken via tess@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!