Susan van Oosterhout


Ik ben 29 jaar, woon in Eindhoven en sinds kort samen met mijn vriend en ons obeesje (lees: schattige ietwat dikke hamster). Als afgestudeerde Business Creator in de richting marketing, ondernemerschap en innovatie heb ik de afgelopen jaren bij een social content en mediabureau gewerkt. Na een uitstapje richting de uitzendbranche begon het content creëren en organiseren toch weer te kriebelen. So, I’m back! 🙋‍♀️

Als Adviseur Community Marketing ben ik voornamelijk bezig met toffe social media campagnes voor verschillende opdrachtgevers. Van recruitment tot aan marketing automation en SEO, ik wil graag overal wat van weten om mezelf te blijven ontwikkelen en opdrachtgevers te helpen met hun marketingactiviteiten.

Naast hard werken en nieuwsgierig zijn, houd ik van sporten, dansen op festivals, stedentrips, cabaretvoorstellingen, interieurwinkels afstruinen, gezond eten en ik verzamel net iets teveel leuke plantjes 🌱 en Stan Smith Adidasjes.

Meer weten? Je kunt me bereiken via susan@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!