fbpx

Susan van Oosterhout


Ik ben 28 jaar, woon zo’n 10 jaar in Eindhoven en sinds kort samen met mijn vriend. Als afgestudeerde Business Creator in de richting marketing, ondernemerschap en innovatie heb ik de afgelopen jaren bij een social content en mediabureau gewerkt. Als Community- en Projectmanager heb ik voor veel mooie opdrachtgevers content mogen creëren en na een uitstapje richting de uitzendbranche begon het toch weer te kriebelen. So, I’m back! 🙋‍♀️

Als Communiteer-in-house ben ik drie dagen in de week aan het werk bij een van de opdrachtgevers en daarnaast kan ik mijn content en recruitment achtergrond inzetten bij andere projecten in de vorm van contentcreatie en coachingsessies.

Naast hard werken houd ik van sporten, dansen op festivals, stedentrips, cabaretvoorstellingen, interieurwinkels afstruinen, gezond eten en ik verzamel net iets teveel leuke plantjes 🌱 en Stan Smith Adidasjes.

Meer weten? Je kunt me bereiken via susan@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!