fbpx

Robin Hendrikx


Geboren en getogen in Zuid-Limburg en dat hoor je ook meteen aan mijn o-zo-geweldige accent. Ik ben 24 jaar en studente communicatie aan het Fontys in Eindhoven. Hiervoor heb ik toerisme gestudeerd en daarna fashion-management, beide ook afgemaakt. Mijn passie voor fashion en reizen is er nog steeds, maar dan uit het zich in verre reizen en shoppen in het weekend.

Naast mijn studie ben ik nog werkzaam bij restaurant Luna, achter de bar of in de bediening. Hier heb ik dan ook mijn liefde voor lekker eten en cocktails ontdekt. Ik kan niet koken, maar kan wel lekkere broodjes maken die ik uiteraard heb afgekeken van Pinterest, erna strijk ik zelf met de eer.

Omdat ik niet kan koken ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten of ergens iets drinken met vriendinnen. Verder houd ik van wandelen met mijn twee hondjes in de ochtend en van fotografie. Fotografie is meer een hobby en ik gebruik mijn camera alleen voor het vastleggen van mijn reizen. Die foto’s kan ik dan gebruiken voor mijn sociale media aangezien ik een hekel heb aan het maken van selfies. Als je me niet op het werk of op school kan vinden dan ben ik waarschijnlijk aan het winnen in de gamehal met basketbal, Mario Kart of airhockey.

Je kunt me altijd bereiken via: robin@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!