ambassadeurs 

 

Jolanda

Jolanda Santbergen
Zand & Zink (productiebedrijf voor o.a. RTL4)

Communiteers heeft ons geleerd wat digitaal flirten is. Dankzij de social media
campagne rond ons tv-programma Ons Huis Verdient Het is ons online
bereik vele malen groter geworden en is de bekendheid van het programma gegroeid.

 

Ewoud02Ewoud Vink
Ons Brabant Fietst (provincie Noord-Brabant)

Bas helpt, samen met zijn team, Ons Brabant Fietst met een duidelijke visie op
en bruikbare adviezen voor de inzet van sociale media voor het opbouwen van een community.
Dit heeft een heldere en praktische koppeling van houd aan het gebruik van community marketing opgeleverd, wat tot een mooie groei heeft geleid in volgers op Facebook, Twitter, Instagram en Google+ voor Ons Brabant Fietst.

 

Maartje02

Maartje Eradus-Claassen
Freo

Vol enthousiasme en met veel kennis werkt Communiteers hard om het beste uit de sociale kanalen te halen. Eerlijk, flexibel en resultaatgericht zijn de kernwoorden die passen bij de werkwijze. Een bureau dat zich volledig inzet naar onze behoefte en wensen en niet bang is kritisch te zijn, met vernieuwende ideeën te komen en verder te kijken dan het eigen vakgebied.

Noel

Noël Coopmans
Place for Bizz

Communiteers heeft met veel enthousiasme en inzet Place for Bizz op de kaart gezet. Deze positionering in het social media landschap heeft gezorgd voor social media presence,
mede dankzij de marketingkennis, de achtergrond en het inlevingsvermogen van de club.

.….

Joost

Joost van Aalten
Athlon Occasion Center

Werken met Communiteers voelt als werken met een directe collega. Met verstand van zaken en een kritische blik helpen ze om het beste te halen uit je social mediakanalen. Hun daadkrachtige manier van werken levert snel resultaat op, zonder afbreuk toedoen aan de kwaliteit en klanttevredenheid. Van Social Media Dummy naar Social Media Proof binnen 2 maanden. Het resultaat: van 0 naar 1000 Facebook fans in twee maanden.

 

Lesley

Lesley van Hess-Oosterhof
Gemeente Helmond

Ons social media gebruik is dankzij Communiteers vanuit de kinderschoenen in een vogelvlucht ‘volwassen’ en professioneel geworden. Met de hashtag #helmondkiest heeft Communiteers een campagne bedacht die cross mediaal werd ingezet. In totaal werden er 2.359 tweets verstuurd met daarin de #helmondkiest. Verder steeg het aantal volgers op Facebook van 521 naar 1038 in slechts 3 maanden.

Rob

Rob Toonders
Mettom Payrolling

Op een prettige en deskundige wijze heeft Communiteers geholpen met het optuigen van een passende social media strategie en de implementatie hiervan. Communiteers heeft ons de juiste kennis op gebied van social media toegereikt en ons geholpen online zichtbaar te worden.

Roland

Roland Roijackers
Raadhuis Advies

Voor mij betekent Communiteers: inzicht in de mogelijkheden van social media en het onderhouden van mijn netwerk. Dit heeft voor ons opgeleverd dat we inzicht hebben gekregen in de mogelijkheden van social media voor de marketing van Raadhuis en de toepassing daarvan door de medewerkers.

 

Karin van Hirtum
ExcellentMatch

Werken met de Communiteers is werken met gepassioneerde, betrokken en enthousiaste mensen. Hands on, kritisch, flexibel en bovenal met verstand van zaken. Dankzij Bas en zijn team weten wij nu hoe we social media optimaal in kunnen zetten, kunnen monitoren en bij kunnen sturen.

.

Ulrike Lerche
OutSmart – Independent Wind Asset Experts

Met veel plezier hebben we met Communiteers samengewerkt op het gebied van social media en Marketing Automation. Dankzij de competenties, ervaring en enthousiaste inzet van Communiteers is ons social media bereik aanzienlijk verbeterd en kan meer sales gegenereerd worden. Zowel het ontwikkelen van waardevolle digitale marketingstrategieën alsook praktisch advies en implementatie behoorden tot het pakket voor onze organisatie.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor een gratis kennislunch!

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!