Lemons

Content


Onder content verstaan we alle berichten, links, foto’s, video’s en dergelijke die online worden geplaatst. Zonder content geen social media. Content is het belangrijkste aspect van een goed sociaal netwerk, maar in de praktijk blijkt het creëren van content lastiger dan het in theorie lijkt. Hoe weet je welke content bij je doelgroep past, hoe kun je de juiste content bij de juiste doelgroep krijgen, wat willen ze van je weten en waar gaan zij de interactie mee aan?

Wij kunnen jou daarbij helpen. Met een contentstrategie, een heldere planning en (advies over) goed contentmanagement zorgen we ervoor dat jouw berichten bij de beoogde doelgroep, of zoals wij liever zeggen, volggroep terechtkomen. Door efficiënt te werken kun je op een makkelijke manier je doelgroep bereiken, raken en in actie brengen.

Naast ondersteuning bij het plannen en managen van content, kunnen we de contentcreatie ook volledig uit handen nemen. Jij levert ons interessante input en wij zorgen dat deze input verwerkt wordt tot pakkende berichten. De content wordt weergegeven in een overzichtelijke contentplanning en wordt pas geplaatst na een goedkeuring van jou. Zo kun jij je blijven focussen op je eigen basisactiviteiten, terwijl je zicht blijft houden op wat er op social media gebeurt!

Meer weten? Neem dan eens contact op met Bas via bas@communiteers.nl.

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!