Het verhaal van Beck Communicatie

Beck Communicatie biedt tijdelijke communicatiecapaciteit op management-, senior- en adviseursniveau. Door jarenlange ervaring kennen ze de overheid als geen ander. Kennis en ervaring wordt continu gedeeld met elkaar, zodat ze optimaal kunnen presteren bij opdrachtgevers. Meer weten? Ga naar www.beckcommunicatie.nl.

Het verhaal van Soulid

Soulid gelooft in de combinatie van creatieve interne en externe communicatie en training. Het liefst als één geïntegreerde aanpak, alleen zo zorg je dat elk contactmoment met de klant is gestoeld op hetzelfde DNA. Van de klantenservice tot een brochure en van je website tot je sales, met Soulid telt het op tot één kloppend verhaal. Meer weten? Ga naar www.soul-id.nl.

Het verhaal van BrixCRM

BrixCRM is een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie uit Nederland. Sinds 2005 zetten zij zich in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn ze gespecialiseerd in digitale klantoplossingen. Hierbij staan klantgerichtheid, vakmanschap en innovatie centraal. BrixCRM stelt je in staat om customer data succesvol in te zetten. Zij putten uit brede, diepe en professionele kennis op het gebied van klantdata technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM, digitale klantplatformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Meer weten? Ga naar www.brixcrm.nl.

Het verhaal van Csupport

Csupport helpt ondernemers op het gebied van zakelijke dienstverlening met de groei van hun business. Het doel is altijd het genereren van meer opdrachten. Ze zorgen voor begeleiding naar een beter verkoopresultaat vanaf de koude start tot aan de onderhandeling. Meer weten? Ga naar www.csupport.nl.

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!