Marloes Maasakkers


Als persoon ben ik ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht en nieuwsgierig.

Daarnaast heb ik een goed gevoel voor service, trends en stijl. Een probleem maakt me nog meer gedreven en ik zet mijn tanden graag in een uitdaging. Ik zoek graag naar creatieve oplossingen en pas me gemakkelijk aan mijn omgeving aan.

Ik kom uit Valkenswaard en woon sinds 2001 in Helmond (Brandevoort) samen met mijn man Hans en kinderen Maurits en Mathijs. Ik zoek graag de drukte van de stad op, maar vind het ook heerlijk om de rust van buiten te vinden.

Ik ben een echt praktijkmens en na diverse functies (financiële wereld, werving & selectie branche) ben ik in 2006 gestart met mijn eigen bedrijf Maus & Co. + Kidsleep.nl welke ik in 2012 verkocht heb.

De kennis en ervaring omtrent het bouwen en onderhouden van webwinkels, sociale media en pr die ik heb opgedaan als zelfstandig ondernemer in combinatie met mijn studie achtergrond, gebruikte ik daarna als Social Media ontzorger voor het MKB bij mijn eigen bedrijf Kanzz.

Om mijn kennis en kunde in het vakgebied verder uit te breiden ben ik op zoek gegaan naar een creatieve omgeving en sinds oktober 2017 heb ik deze gevonden bij de Communiteers.

Je kunt me altijd bereiken op: +31 6 12 26 31 89
of mailen naar: Marloes@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!