Lisanne van Hout

Mijn naam is Lisanne van Hout, een eenentwintigjarige communicatie studente met een voorliefde voor honden, met name puppy’s, dansen en lekker eten.

Nadat ik mavo heb afgerond ben ik begonnen met de opleiding Fashion Management en heb deze met succes afgerond. Omdat ik me niet zo wilde beperken tot één studierichting heb ik ervoor gekozen iets anders te gaan studeren na deze mode gerelateerde opleiding. Tegenwoordig ben ik te vinden op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Communicatie Management. Al snel kwam ik erachter dat ik me het liefst bezig houdt met vormgeving, teksten schrijven en social media.

Ik ben erg leergierig en vind het dan ook erg belangrijk om veel met mijn studie bezig te zijn. Uiteindelijk zou ik graag het modevak combineren met mijn communicatie skills en schrijven voor bijvoorbeeld een mode tijdschrift. Ik probeer zo veel mogelijk uit het leven te halen en houd ervan om onder de mensen te komen. Ook hecht ik erg veel waarde aan mijn familie en vrienden. Ik ga graag uit eten en vind het ook erg leuk om te koken.

Daarnaast ben ik ongeveer twee keer in de week te vinden in de dansschool waar ik samen met mijn danspartner latin en ballroom beoefen. We doen regelmatig mee aan wedstrijden in de regio.

Je kunt me altijd bereiken via: lisanne@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!