fbpx

Joost Wijen


Hey! Ik ben Joost, geboren op 18 juni 1996, in het mooie plattelandse Kelpen-Oler. Mijn eerste woordje dat ik kon zeggen als kind was ‘bal’, wat ook mijn liefde (obsessie) voor voetbal verklaart. Vanaf dat moment heeft mijn mond ook nooit meer stilgestaan.

Ooit begonnen als student aan de PABO om docent te worden, maar vervolgens overgestapt naar de opleiding Commerciële Economie in Eindhoven. Na 3 succesvolle jaren waarin ik naast studeren ook werkzaam was voor Fontys als voorlichter, student coach en intro papa, ben ik nu als afstudeerder aan de slag bij Communiteers.

Mijn liefde voor voetbal wordt natuurlijk ook tot uiting gebracht. Op zondag laat ik mijn tegenstanders alle hoeken van het voetbalveld zien in de eerste en tweede helft. Echter liggen mijn echte kwaliteiten in de derde helft, waarin ik ook dit seizoen weer ongeslagen ben.

Mocht je me op andere dagen zoeken dan ben ik waarschijnlijk ook sportend te vinden. Als pijlen smijter richting een dartbord of als gewichtheffer aan de bar, het gewicht is in vergelijking met al mijn sportieve collega’s wel vloeibaar, goudgeel en met een mooie witte kraag.

Je kunt me altijd bereiken via joost@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!