Jordi Nieling


Hi! Mijn naam is Jordi en als je mij hoort praten weet je het meteen: ik kom uit Limburg! Gezelligheid – met een zachte G – zit dan ook in mijn bloed. Die gezelligheid uit zich zo nu en dan wanneer ik in het weekend achter de draaitafels kruip in clubs of op festivals, maar ook wanneer ik samen met mijn vriendin weer eens een restaurant bezoek.

Onlangs ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie Leisure Management aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Na mijn studieavontuur heb ik mij nog kort ingezet bij Fontys als Uitvoerend Producent Purple, waarbij ik een grootse introductieweek heb opgetuigd voor 10.000 nieuwe Fontys studenten.

Oh ja, als ik nog tijd over heb vind je mij af en toe ook nog in de sportschool. Mocht je me zoeken: je maakt meer kans me te vinden bij mijn vriendin, vrienden of familie. Behalve als ik op vakantie ben, een van de honderd andere dingen die ik heel graag doe.

Als Communiteer neem ik voor mijn opdrachtgevers het gehele social media traject op mij. Ik maak content voor de verschillende kanalen, plan advertenties in en adviseer ze op allerlei verschillende gebieden. Ik zorg ervoor dat ze naar social media geen omkijken meer hebben!

Je kunt me altijd bereiken via: jordi@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!