Communiteers

Hannah Bekkering


Mijn grootste interesse ligt bij identiteit, zowel op persoonlijk als werkvlak. Wie je bent, hoe je eruit ziet en hoe je communiceert: het komt allemaal ergens vandaan. Het liefst kom ik alles over een persoon te weten, maar vaak kom ik er door te analyseren al snel achter hoe iemand in elkaar steekt. Bij merken en organisaties is dit niet anders. Hoe cool is het om een stuk van je merk te kunnen laten zien in alles wat je doet, zelfs in de kleinste details? Uitstraling van je pand, vormgeving, omgang met klanten, of berichtjes op social media. In veel ogen kleine details, maar voor mij één van de belangrijkste dingen die er zijn! Identiteit vormt de basis voor elke beslissing die je maakt en (voor mij) de belangrijkste bouwsteen voor een goede communicatie en marketing.

Waar ik er dan achter kwam dat ik dit zo interessant vind? Tijdens mijn opleiding CO-IEMES, die ik midden 2018 heb afgerond. International Event Music and Entertainment Studies. Huh? IEMES leidt communicatieprofessionals op voor de creatieve industrie. Voor de extra portie creativiteit vormen conceptontwikkeling en vormgeving belangrijke onderdelen van de opleiding. Op school en thuis leerde ik de Adobe programma’s beheersen. Door te luisteren, te lezen, maar vooral heel veel te proberen.

Ik woon met Tom in Deurne in een appartement vol met planten, kringloop-parels en heel veel boeken die ik nog moet lezen. Vanuit hier pak ik een paar dagen in de week de trein naar Helmond om met veel plezier te werken bij Communiteers. Dit doe ik binnen het team Creatie, waar ik voornamelijk grafisch en tekstueel knutsel voor verschillende opdrachtgevers.

Je kunt mij bereiken via hannah@communiteers.nl!

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!