Communiteers

Gijs Leenders


 

Geboren op 1 januari 1995. Toen al een eerlijk persoon die graag aan het woord is. Een sportieve stuiterbal die doelgericht opzoek gaat naar oplossingen. Daarbij is oprechtheid volgens mij de sleutel die alle deuren doet openen.

Terug van weggeweest. Want zoals mijn cultheld, Arnold Schwarzenegger, ooit zei: “I’ll be back!”. Na mijn leerzame stageperiode bij Communiteers ben ik twee jaar na dato, na het binnenslepen van mijn diploma, back in business! Mijn naam is Gijs Leenders, aangenaam.

Naast het zijn van de ideale student aan de Fontys Hogeschool heb ik het genoegen gehad om werkzaam te zijn voor de Fontys. Hier heb ik propedeusestudenten mogen coachen, adviseren en assessen bij strategische plannen. Dit in combinatie met mijn toenmalige bijbaan als fitnessinstructeur en trainer bij Sportcentrum Coach heeft de liefde voor adviseren doen aanwakkeren.

Dat sportieve zal ik niet zomaar verliezen. Naast mijn werkuren ben ik namelijk ook nog heel wat uren te vinden in de sportschool. De uren die ik overhoud? Die besteed ik graag met mijn vriendin of vrienden in een (sushi)restaurant.

Je kunt me altijd bereiken op: +31 6 83 86 84 61
Of mailen naar: gijs@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!