Over Communiteers


Aangenaam. Wij zijn Communiteers. Community marketeers dus. Wij halen voor bedrijven en organisaties de marketingwaarde uit communities. Waarom? Verdien je aandacht in plaats van dat je zelf roept dat je goed bent. Dat is waar het in deze huidige, ietwat schreeuwerige, maatschappij wat ons betreft om draait. Het uitrusten van ambassadeurs om hen over jou te laten praten, dat is ons vak.

Eenvoud, focus en als doel concreet en meetbaar rendement staan bij ons altijd centraal. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de marketingkansen die communities jou kunnen bieden.

Communiteers
Bas SchepersFOUNDER/ADVISEUR

Community marketeer, adviseur, spreker, trainer en oprichter/bedenker van Communiteers

Meer over Bas…

Communiteers
Ellen ClemensADVISEUR COMMUNITY MARKETING

Kloppend hart. Héél geduldig. Miracle worker. Houdt niet van *spatie uitroepteken*. Wel van mooie woorden, als smurrie en bekant.

Meer over Ellen…

Communiteers
Femke de LaatADVISEUR COMMUNITY MARKETING

Creatieve marketeer, gifjes gek, houdt niet van kip, wel van reizen en doet iets met video.

Meer over Femke…

Communiteers
Hannah BekkeringVisual Community Marketeer

Houdt van Mexicaans eten, maar wel zonder koriander en bonen. Gek op alle seizoenen, mooie designs en snuffelen in kringloopwinkels. Een goede luisteraar, die hier en daar ook een nootje zingt.

Meer over Hannah…

joris-knoops
Joris KnoopsAdviseur Community Marketing

Vindt communities super interessant, is dol op zijn bijen, drinkt zijn koffie zwart en het liefst zo sterk mogelijk, houdt van reizen en speel je mee in een kennisquiz? Dan wil je hem in je team 🙂

Meer over Joris…

Bibi
Bibi van den BoschJunior Community Marketeer

Een extreme beelddenker, intuïtief en een tikkeltje idealistisch zou ik mezelf wel noemen. Daarnaast maak ik graag mensen content met content. 

Meer over Bibi

Finn JoostenJunior Community Marketeer

In 3 woorden. Creatief, sportief en verslaafd aan muziek. Mocht je me buiten werktijden ergen spotten, dan in dat waarschijnlijk in de sportschool en als je me dan aanspreekt zorg dan dat je hard genoeg praat want de muziek staat op maximaal volume.

Meer over Finn

Mariëlle KesselsOffice Manager / Adviseur Community Marketing

Houdt van muziek, dansen, feestjes en lekker eten. Naast moeder, dochter, zus, vriendin ook een rasoptimist, duizendpoot en onderzoeker. Heeft in tegenstelling tot velen, juist geen hekel aan Facebook.

Meer over Mariëlle

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!