Over Communiteers


Aangenaam. Wij zijn Communiteers. Community marketeers dus. Wij halen voor bedrijven en organisaties de marketingwaarde uit communities. Waarom? Verdien je aandacht in plaats van dat je zelf roept dat je goed bent. Dat is waar het in deze huidige, ietwat schreeuwerige, maatschappij wat ons betreft om draait. Het uitrusten van ambassadeurs om hen over jou te laten praten, dat is ons vak.

Eenvoud, focus en als doel concreet en meetbaar rendement staan bij ons altijd centraal. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de marketingkansen die communities jou kunnen bieden.

Communiteers
Bas SchepersFOUNDER/ADVISEUR

Community marketeer, adviseur, spreker, trainer en oprichter/bedenker van Communiteers

Meer over Bas…

Communiteers
Ellen ClemensADVISEUR COMMUNITY MARKETING

Kloppend hart. Héél geduldig. Miracle worker. Houdt niet van *spatie uitroepteken*. Wel van mooie woorden, als smurrie en bekant.

Meer over Ellen…

Communiteers
Femke de LaatADVISEUR COMMUNITY MARKETING

Creatieve marketeer, gifjes gek, houdt niet van kip, wel van reizen en doet iets met video.

Meer over Femke…

Communiteers
Hannah BekkeringVisual Community Marketeer

Houdt van Mexicaans eten, maar wel zonder koriander en bonen. Gek op alle seizoenen, mooie designs en snuffelen in kringloopwinkels. Een goede luisteraar, die hier en daar ook een nootje zingt.

Meer over Hannah…

joris-knoops
Joris KnoopsAdviseur Community Marketing

Vindt communities super interessant, is dol op zijn bijen, drinkt zijn koffie zwart en het lieft zo sterk mogelijk, houdt van reizen en speel je mee in een kennisquiz? Dan wil je hem in je team 🙂

Meer over Joris…

lieke-nooyen
Lieke NooyenJunior Communiteer

Komt acht maanden stage lopen bij Communiteers. Een bezig bijtje dat houdt van reizen, vooral naar de zon! Deze shopfreak gaat ook graag ergens een lekker hapje eten!

Meer over Lieke…

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!