bas-portret
BAS SCHEPERS

Over mij in een notendop… Opgegroeid in een ondernemend gezin in het rustige Brabantse dorpje Lieshout. Na een aantal studie omzwervingen (ik ben een doener) heb ik uiteindelijk de HBO marketing opleiding op Hogeschool Notenboom succesvol afgerond, met als belangrijkste vakken Nima-A en Nima-B. Daarna ben ik begonnen als bedrijfsleider bij repro bedrijf Dereumaux in Eindhoven

Na een jaar werken had ik voldoende geld bij elkaar verzameld om een jaar een rondreis te kunnen maken in Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Na dat jaar mocht ik weer gaan werken en ben ik mijn loopbaan binnen de arbeidsbemiddeling gestart bij Start GrafiMedia, een onderdeel van Start Uitzendbureau, destijds gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten actief binnen de communicatie en GrafiMedia branche.

Omdat ik na drie jaar meer verdieping zag in de werving- en selectiebranche, ben ik in 2002 terecht gekomen bij het toenmalige Continu Engineering, waar ik zelfstandig de bemiddelingsmarkt van civiele techneuten voor Continu succesvol mocht opzetten. De organisatie groeide snel en in 2007 kreeg ik de kans om een eigen marketingafdeling op te zetten om vervolgens vanaf 2009 deel uit te maken van het management team van Continu.

Sinds 2010 ben ik actief als freelance community marketing adviseur/spreker/trainer en werk onder andere voor:

Coosto social media monitoring (als trainer/adviseur)
Lectric internetopleidingen (als docent)
Fontys Hogescholen (als docent)

Daarnaast mocht ik me in 2015 interim global internet manager noemen. Een geweldige uitdaging waarbij ik verantwoordelijk was voor het global internet team. En natuurlijk omdat ik ooit bij Bavaria mijn eerste baantje had, als etiketteerder in de fabriek.

Ik ben woonachtig in Helmond en heb twee zonen, Boris (2008) en Joep (2010). Hobbies zijn sporten (hard lopen, zaalvoetbal, tennis, mountainbiken), lifehacking, het lezen van blogs en alles wat met online communicatie te maken heeft.

Je kunt me altijd bereiken op: +31 6 29 07 53 79
Of mailen naar: bas@communiteers.nl

ONS CREATIEVE
TEAM
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.