fbpx

Bart van de Ven


Ik ben geboren op 7 juni 1996 in Zijtaart, of zoals wij het zeggen: Seitert. ”Bartje lacht altijd,” zeiden ze toen ik nog een klein mannetje was en daar ben ik nooit mee gestopt.

Ooit begonnen op de Havo, waarna ik vervolgens Communication & Multimedia Design heb gestudeerd. Dit heeft wel maar een half jaartje geduurd, veel geleerd in een korte tijd zullen we maar zeggen… Daarna heb ik Marketing & Communicatie mhbo afgerond op het Koning Willem I College. Nu ben ik naast Jr. Communiteer, student Communicatie bij Fontys in Tilburg.

Ik heb een positieve instelling en zoek in elk probleem dat ik tegenkom de oplossing. Af en toe een tikkeltje kort door de bocht, maar wel altijd met goede bedoelingen. In mijn vrije tijd hang ik aan de gewichten, sta ik op het voetbalveld of ben ik in de kroeg. En als je me daar niet kunt vinden heb ik het waarschijnlijk druk met winnen op Mario Kart.

Heb je vragen voor mij? Stuur dan een mailtje naar bart@communiteers.nl

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!