Dux Soup: Automatiseer(t) je recruitment!

Het zal de nachtmerrie van elke LinkedIn recruiter zijn, uren lang door profielen struinen op zoek naar die perfecte kandidaat. En je wilt naar al deze carrièretijgers een persoonlijk berichtje sturen om ze uit te nodigen op gesprek. Heel erg tijdrovend en ook erg arbeidsintensief. Wat als ik je nou eens vertelde dat dat makkelijker kan? Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren!

Dux Soup

De tool die dit allemaal mogelijk maakt is Dux Soup. Zoals zij zeggen: “The smarter way to generate new business using LinkedIn”. Want dat is het, maar waarom dan? Met Dux Soup kun jij door middel van een simpele zoekopdracht en een paar keywords, automatisch zoeken naar prospects waar jij naar op zoek bent. Dit geeft jou dus de tijd je met andere dingen bezig te houden die je normaal niet zou kunnen doen. Zo kun jij dus werken aan het opbouwen van de relatie in plaats van ernaar te zoeken, erg handig en time well spent!

Hoe gebruik ik het?

Het is heel eenvoudig deze recruitment/sales tool te gebruiken. Het enige wat je moet doen is de extensie downloaden. Dat kun je doen via de website van Dux Soup. Daar staat een grote button met ‘Get Started’ rechtsboven in de hoek, even hier op klikken en dan is het net zoals een Tikkie, zo geregeld!

Wat kost het?

Het programmaatje is gratis te gebruiken, maar wel is het zo dat er een prijskaartje aan de recruiter functie van Dux Soup (Dux Soup Pro) hangt, maar liefst $14,99 per maand of $137,40 per jaar ($11,45 per maand), gelukkig voor ons Europeanen zijn de prijzen in dollars, want de euro is nog altijd meer waard dan de dollar. 😛

Dux Soup Turbo

Ook komt er nog een Turbo versie. Met deze versie kun je de tool aan een workflow hangen via bijvoorbeeld Zapier. Scheelt je nog meer onnodig werk! Wat dit gaat kosten staat er op dit moment nog niet bij. Maar met alle tijd die je bespaart zeg ik dat deze tool hoe dan ook goed gespendeerd geld is als je LinkedIn veel gebruikt voor recruitment.

Niet alleen bespaart Dux Soup je dus heel veel tijd Het bespaart je ook veel geld, want jouw uren maak je natuurlijk ook niet voor niks! Daarom zou ik aan de slag gaan met deze tool als je je recruitment wat makkelijker en minder arbeidsintensief wilt maken!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

marketing-succes
volgers Linkedin bedrijfsprofiel
Je domein verifiëren

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!