LinkedIn contactsynchronisatie uitzetten

Toen je je LinkedInprofiel maakte zou het kunnen dat je per ongeluk de functie ‘synchronisatie van contacten en agenda’ aan hebt gezet. Lekker handig, dacht je toen. Maar wat blijkt, hierdoor worden automatisch uitnodigingen gestuurd naar mensen uit je telefoon of maillijst. Nu begrijp ik dat je dat liever zelf in de hand hebt en dat je deze functie daardoor ook wilt uitschakelen. Dus Communiteers to the rescue, want in dit blog komen wij met de oplossing!

Hoe los ik synchronisatie van contacten en agenda op?

Dit probleem is heel simpel op te lossen, maar dan moet je wel weten waar je dit kunt vinden. Nou hebben wij de gelegenheid genomen dit voor jou uit te zoeken, zodat dit probleem ook echt simpel op te lossen is. Via deze link kom je op de boosdoener: https://www.linkedin.com/mynetwork/settings/manage-syncing/

Dan krijg je als het goed is dit scherm voor je neus. Als dat niet het geval is zou je mogelijk nog even in moeten loggen.

De vervolgstap is nu op ‘alles verwijderen’ te klikken. Dit zou je zowel voor ‘Agenda’ kunnen doen als voor ‘Contacten’, dat laat ik volledig aan jou over!

Als je dit proces goed hebt doorstaan, verstuurt jouw LinkedInprofiel niet automatisch meer verzoeken naar contacten die jij in je telefoon hebt staan. Mocht je deze functie nu tóch heel handig vinden, ga dan gewoon weer terug naar de pagina met bovenstaande link en schakel het op net zo’n eenvoudige manier weer in.

Kom je er nu toch niet helemaal uit, laat het ons dan even weten. Wij helpen je graag op weg!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Waarom een nepprofiel geen goed idee is
Beeld: Joris in gesprek met Loes Ewals van Recht Direct.

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!