Hoe verifieer je social media accounts? (#5)

In het vorige blog hebben we besproken hoe jij jouw Instagram account kunt verifiëren. Heb je dit blog gemist? Neem dan even de tijd om deze te lezen door hier te klikken, zodat je helemaal op de hoogte bent!

Nog even een korte recap… Waarom zou jij jouw social media kanalen moeten verifiëren? Door de kanalen waar jij gebruik van maakt te verifiëren koppel je ze aan jouw bedrijf. Zo laat je de bezoekers weten dat jij de enige en echte eigenaar bent van het kanaal. Hierdoor krijg jij als bedrijf meer geloofwaardigheid, meer fans en zichtbaarheid en ook betere vindbaarheid. Want geverifieerde profielen worden eerder vertoond.

De laatste in ons rijtje is LinkedIn.

LinkedIn

Het komt ooit voor dat er al een bedrijfspagina gemaakt is door LinkedIn terwijl jij of een collega die niet gemaakt hebt. Dit gebeurt wanneer iemand binnen jouw bedrijf het bedrijf op zijn eigen LinkedIn profiel toevoegt of wanneer er een vacature wordt geplaatst voor jouw bedrijf of organisatie.

Voordat je dan de beheerder van die pagina kunt worden, moet je een aantal stappen volgen:

  • Voeg het e-mailadres dat jij zakelijk gebruikt toe aan jouw LinkedIn profiel en bevestig het.
  • Plaats je huidige positie binnen het bedrijf op jouw profiel
  • Nu kun je op het menu icoontje klikken en ‘Claim this page’ selecteren via het drop down menu.

Als jouw bedrijfspagina al geclaimd is, kun je contact opnemen met de huidige beheerder en verzoeken om ook toegevoegd te worden als beheerder!

Houd er wel rekening mee dat je dit alleen op een desktop kunt doen en niet via je telefoon. Daarnaast moet je ook werken bij het bedrijf om een bedrijfspagina beheerder te worden.

Als je al onze stappen hebt gevolgd zijn nu al jouw kanalen geverifieerd en geclaimd! Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Mis je nu toch nog een how to van een kanaal? Laat het ons weten in de comments!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

marketing-succes
volgers Linkedin bedrijfsprofiel
Je domein verifiëren

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!