Maak je afbeeldingen herkenbaar met eZy Watermark!

Wil jij gemakkelijk en snel een logo toevoegen aan jouw foto’s via je smartphone? Gebruik dan de eZy Watermark app! Het is een handige tool voor zowel Android als Apple gebruikers.

Waarom zou je de eZy Watermark app gebruiken?

1. Herkenning: Door het toevoegen van je logo bij je afbeeldingen, laat je duidelijk zien wie je bent en wat voor identiteit je wilt uitstralen. Op deze manier zal jouw logo zichtbaar zijn en kun je jezelf op een sterkere manier identificeren.

2. Snel en makkelijk: Als bedrijf heb je vast en zeker een logo. Met de eZy Watermark app kun je op een snelle manier je logo toevoegen aan je afbeelding die je net hebt gemaakt. Daarnaast heb je de keuze om de afbeelding meteen online te posten op je social media kanalen. Je kunt op een makkelijke en snelle manier je logo toevoegen aan je afbeelding of zelf je eigen logo creëren.

3. Onderscheidend: Door jouw eigen gemaakte logo onderscheid jij jou van de rest. Op deze manier kun je laten zien dat jij uniek bent.

4. Tijdloos: Een goed logo is blijvend. Sterke merken zoals Nike en Coca-Cola zijn tijdloos. Je hoeft het logo alleen maar te zien en je weet meteen dat het van Nike en Coca-Cola is.

5. Inzetbaarheid: Je kunt je logo niet alleen bij jouw gemaakte afbeeldingen gebruiken, maar ook bij je visitekaartjes, website, offline en online berichten.

6. Passend: Het is belangrijk dat je logo passend is binnen je branche en voor je doelgroep. Een logo voor een babywinkel ziet er heel anders uit dan bijvoorbeeld van een horecaonderneming. Het is belangrijk dat een logo niet per definitie de producten of diensten van een bedrijf hoeft uit te beelden. Een logo gaat erom dat de mensen je herkennen.

7. QR-code. Je kunt een QR-code toevoegen aan je afbeelding met logo. Via de QR-code kun je bijvoorbeeld op je website terecht komen. Dit is natuurlijk een handige manier om meer gebruikers op je website te krijgen.

8. Kenmerken: Met de app kun je er ook voor zorgen dat je foto’s niet gestolen worden. Door het toevoegen van het logo op je afbeelding(en), zijn de foto’s gekenmerkt.

9. Consistentie: Het is belangrijk dat je je bedrijfsnaam of bedrijfsactiviteiten niet zomaar verandert. Via je logo ben je herkenbaar voor anderen. Consistentie is heel belangrijk en zo laat je ook zien dat je een sterk merk bent.

Kenmerken van eZy Watermark app:

 • De app is zowel te gebruiken voor foto’s en video’s
 • Er kan gekozen worden uit een template voor portret- en landschapsfoto’s.
 • Je kunt je eigen aangepaste sjablonen maken en ze daarbij opslaan
 • Er kunnen 100 foto’s tegelijk worden geüpload. Daarbij kun je jouw eigen logo toevoegen en zal het logo bij alle foto’s op dezelfde plaats worden getoond.
 • Je kunt uit (150+) lettertypes en kleuren kiezen. Daarbij kun je de letters en de kleuren bewerken met slagschaduwen, doorzichtigheid etc.
 • Je kunt een eigen handtekening creëren via de eZy Watermark app. De handtekening kan worden aangepast in de vorm van ondoorzichtigheid, automatische uitlijning, rotatie en positie.
 • De foto’s kun je importeren vanuit de bibliotheek van je camera, Instagram en Facebook
 • De foto’s zijn gemakkelijk te exporteren met behulp van bibliotheek, iTunes, Instagram, Facebook, Twitter, e-mail en WhatsApp
 • De pendikte kan worden aangepast bij het toevoegen van een handtekening
 • Foto’s kun je voorzien van emoticons,cartoons, stickers etc.
 • Kwaliteit van de foto’s kan worden aangepast en opgeslagen in drie verschillende resoluties. Dit kun je aanpassen in de instellingen van de app.
 • Je eigen gemaakte logo’s (watermerken) kun je opslaan en weer hergebruiken.

We hebben een voorbeeld voor je gemaakt om een duidelijker beeld te geven hoe je met de eZy Watermark app logo’s kunt toevoegen aan je afbeeldingen.

 

We hebben ook een filmpje voor je gevonden op YouTube, dat extra uitleg geeft hoe je de app kan gebruiken. 

Wil het toevoegen van een logo bij je afbeeldingen niet lukken? Of heb je nog andere vragen over social media? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via onze WhatsApp helpdesk (06-83837502).

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Maak je social media account feestdagen-proof
instagramvolgerskopen

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!