Lifehacks: Altijd gratis korting bij de leukste webwinkels

Lifehacks: Altijd gratis korting bij de leukste webwinkels

Communiteers > Blog > Blog > Lifehacks: Altijd gratis korting bij de leukste webwinkels

Het is december; dé gezelligste maand van het jaar en tevens ook de duurste. Sinterklaas en de Kerstman hebben het dan ook erg druk met het inkopen van cadeaus. Extra korting op online aankopen zal de Kerstman dan ook zéker niet erg vinden. Nou beste Kerstman, dan wil je dit zeker weten. Je kunt dus gewoon heel gemakkelijk extra korting ontvangen op allerlei online aankopen! Met de volgende twee lifehacks is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om gratis korting te cashen! En omdat wij zo blij zijn met onze achterban van Communiteers delen we graag deze lifehacks met jou! Hoe het werkt en wat je ervoor dient te doen leggen we je helemaal in detail uit.

1. ZeroDeals
Op zerodeals.nl spaar je bij iedere online aankoop die je doet via aangesloten webwinkels een x percentage korting. Je ontvangt de korting niet meteen bij het afrekenen van het product, maar je spaart als het ware je korting op. ZeroDeals houdt je saldo bij via jouw eigen account en geeft je de mogelijkheid om je  gespaarde korting te laten uitbetalen op jouw bankrekening. ZeroDeals is aangesloten bij meer dan 3500 bekende en iets minder bekende Nederlandse webshops. Denk hierbij niet alleen aan een Bol.com of een Mediamarkt, maar ook hotels of zelfs verzekeraars! Kortom; zeker het kijken waard of jouw favoriete webshop hierbij aangesloten zit!

Hoe werkt het?

ZeroDeals werkt net zoals normaal online shoppen, met het enige verschil dat je vanuit de ZeroDeals webshop producten bestelt bij de aangesloten winkels. Door deze enkele handeling spaar je automatisch korting op jouw account. Voordat je gebruik kunt maken van ZeroDeals maak je eerst een gratis account aan. Als je een aankoop wilt doen en korting wilt ontvangen, is het belangrijk dat je eerst inlogt op je account, vervolgens via de website van ZeroDeals klikt op de desbetreffende webshop en dan je bestelling plaatst. Op deze manier ontvang jij de korting op je account! Je kunt je gespaarde kortingsbedrag vervolgens laten uitbetalen op je bankrekening. De enige voorwaarde die ZeroDeals stelt is dat je minimaal €10,- aan korting hebt opgespaard.

Hierbij een voorbeeld hoe je via ZeroDeals iets koopt:
– Je wilt graag iets kopen bij Bol.com. Op de website van ZeroDeals klik je op Bol.com en vervolgens op het blauwe balkje ‘winkelen’.
– Je krijgt vervolgens een scherm te zien waarin je dient te klikken op: “naar webshop voor de extra cashback”.
– En voila, je kunt je online aankopen met korting doen!

Mocht je twijfelen of je wel je korting ontvangt, dan kun je kijken in de url code van de webshop. Als je doorverwezen bent via ZeroDeals dan staat er in de url code “Referrer=” en zal het kortingsbedrag bijgeschreven worden op je account.

2. Wissel
Stel, je krijgt een cadeaubon voor je verjaardag of met kerst, maar je koopt nooit iets bij de betreffende winkel. Of je kunt de waarde van de cadeaubon wel op andere manieren gebruiken. Op wissel.nl kun je cadeaubonnen kopen met korting, maar ook jouw ontvangen cadeaubonnen inwisselen voor geld. Wissel doet je geheel vrijblijvend een bod voor je cadeaubon. Bij akkoord krijg jij het bedrag dat op de cadeaubon staat, tegen een iets lagere prijs, terug in geld. Maar deze website is ook heel handig om korting te ontvangen.

Hoe werkt het?
De overgekochte cadeaubonnen worden door Wissel tegen een lagere prijs dan de waarde van de bon verkocht. Wil je dus iets bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com, dan is het handig om van tevoren eerst op wissel.nl te kijken of er een cadeaubon van Bol.com wordt verkocht mét korting. Als je deze tweedehands bon koopt, kun je deze inwisselen in één van de webshops, waardoor je dus korting ontvangt op je aankopen. #handig

Zo, nu kun je gelijk aan de slag met korting sparen! Zo kun je zelfs beide lifehacks in combinatie met elkaar gebruiken om nóg meer korting te ontvangen. Laat ons weten hoe het jullie vergaat en vooral wat jullie met de opgespaarde korting gaan doen. Veel shopplezier!


Wil jij, net als tig andere collega’s, meer informatie over lifehacks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.