Wekelijkse update #week33

Wekelijkse update #week33

Communiteers > Blog > Blog > Wekelijkse update #week33

Wat gebeurde er afgelopen week in “social media land”? Genoeg! Wij zetten het iedere week voor je op een rijtje in de wekelijkse update.

Facebook publisher tool

Facebook blijft niet achter met updates. Facebook introduceert een nieuwe publisher tool voor 360 graden videos. Sinds de uitrol in september 2015 zijn er meer dan 250.000 van deze videos geüpload op Facebook. De nieuwe publisher tool zorgt ervoor dat je doelgroep meer betrokken wordt bij de video’s en meer de interactie aangaan.

 

 

Dit wordt gedaan door middel van een ‘guide’, die een rondleiding geeft van de 360 video terwijl die speelt en een ‘heatmap’, die laat zien welke delen van de video het meest wordt bekeken. Bekijk hier de video.

 

LinkedIn bewerking op app

LinkedIn heeft ook een snelle, maar belangrijke optie toegevoegd. Namelijk de optie om via de mobiele app updates te bewerken. Tot nu toe kan dit alleen in de iOS app. Om een update aan te passen druk je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de post, waarna je de optie krijgt om je post te bewerken. Als er één social media platform is die je altijd up-to-date moet houden, dan is het zeker LinkedIn.

 

De eerste Pokémon Meester

De Pokémon Go app is een maand na de lancering nog steeds immens populair. Afgelopen week is de eerste Pokémon Meester bekend gemaakt. Amerikaan Nick Johnson is de eerste persoon ter wereld die alle 145 beschikbare Pokémons heeft gevangen. Dit heeft hij kunnen doen met behulp van een wereldreis met sponsorships van Expedia en Marriott. Johnson kan maar tijdelijk genieten van zijn titel, want wanneer de overige zes Pokémons toegevoegd worden aan het spel, staat Johnson voor een nieuwe uitdaging.

 

Verder komt Twitter met hun eigen versie van Moments en heeft Instagram een app-update voor Instagram Stories!
Wat vind jij van deze updates? Laat het achter in de comments!


Wil jij, net als tig andere collega’s, meer informatie over deze onderwerpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.