Apps to business #2

Apps to business #2

Communiteers > Blog > Blog > Apps to business #2

Dat wij als community marketeers wel houden van een applicatie hier en daar, dat is wel duidelijk. Maar welke apps vinden wij nou het fijnste om op dagelijkse basis te gebruiken? Na Manon vertelt deze keer Amber over haar 5 persoonlijke favorieten om een druk leven zo easy-going mogelijk te maken.

     1.Whatthefont

Vooral een handige app wanneer je veel visueel bezig bent: Whatthefont. Deze handige app herkent lettertypes (fonts) uit afbeeldingen. Het enige dat je hoeft te doen is een foto uploaden en Whatthefont zoekt uit welk lettertype er gebruikt is. Heel fijn wanneer je een mooi lettertype tegenkomt op een poster, website of boek.

Apple Store 

  1. Pocket

Tegenwoordig staat het internet vol met interessante blogs en artikelen. Iedere dag komen daar weer duizenden bij, té veel om bij te houden. Ik vind het zelf dan ook prettig om aan het einde van de dag op de bank op mijn gemak alles door te lezen, overdag heb ik hier namelijk niet altijd tijd voor. Met Pocket sla je heel gemakkelijk alle links op in één programma. Zo kun je ze teruglezen op een moment wanneer het jou uitkomt, ook als je geen internetverbinding hebt. 

Apple Store en Google Play Store

  1. Pomodrone

Een handige app voor mensen (met name studenten) die het net als ik lastig vinden om zich lang te concentreren op één ding. Pomodrone is een hele simpele app die ervoor zorgt dat je productiviteit stijgt. Met een timer houdt de app een bepaalde cycle aan: 25 minuten werken, 5 minuten rust etc. Nadat dit vier keer herhaalt is volgt een langere pauze. Doordat je iedere keer korte pauzes neemt gaat je productiviteit omhoog en kun je je langer focussen op een ding. Het heeft mij in ieder geval al vaak geholpen heeft met het halen van deadlines en tentamens.

Apple Store 

  1. Inhaak app

De dag van de komkommer, zussendag, achtbanendag… Er is tegenwoordig overal wel een dag voor. Wanneer een dag relevant is voor jouw merk is het een mooie kans om hier op social media op in te haken! Met de inhaak app heb je altijd een mooi overzicht van de verschillende ‘inhaakdagen’. Ook handig: je kunt aangeven in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent en daar van te voren een notificatie van krijgen. 

Apple Store en Google Play Store

  1. Boomerang for Instagram


Met de Boomerang app maak je heel makkelijk originele content voor Instagram. Het werkt heel simpel: er is maar één knop die, wanneer je erop drukt, een burst maakt van 10 foto’s. Deze zet Boomerang vervolgens om in een minivideo die je makkelijk kunt delen. De video wordt ook versnelt, vooruit en achteruit afgespeeld. Leuk voor afwisseling in je Instagram feed!

Apple Store en Google Play Store

Wat is jouw favoriete app? Laat een reactie achter! Wij zijn altijd op zoek naar handige nieuwe apps.


Wil jij, net als tig andere collega’s, meer informatie over deze handige apps?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.