Nieuwe features van Facebook

Nieuwe features van Facebook

Communiteers > Blog > Blog > Nieuwe features van Facebook

QR-codes en URL

Beter goed gejat dan..

..Slecht bedacht, moeten de ontwikkelaars van Facebook Messenger gedacht hebben. De berichtenservice komt met nieuwe, Snapchat-achtige features. Deze moeten het voor gebruikers nog makkelijker maken om elkaar toe te voegen.

Facebook maakt het voor Messenger gebruikers mogelijk nieuwe contacten toe te voegen middels QR-codes. Ieder gebruikers-  of bedrijfsaccount heeft een eigen QR-code. Je voegt iemand toe voor een gesprek wanneer je de code inscant, dit kan eenvoudig met de Messenger app op je telefoon (werkt hetzelfde als bij Snapchat) of in je berichteninbox van de webversie. Hieronder zie je hoe onze QR-code.  

Naast de QR-code, komt Facebook met een unieke URL. Wanneer je op de URL klikt, open je meteen een chat met het desbetreffende persoons- of bedijfsaccount. Deze URL ziet er zo uit: http://m.me/[username]. Voor Communiteers is de URL als volgt:  http://m.me/communiteers.  

Quotes delen

Facebook heeft sinds deze week mogelijk gemaakt om heel makkelijk quotes te delen. Let op! Dit kan alleen wanneer er een ‘share quote’-knop in de webpagina of app gebouwd is. Inbouwen van zo’n knop kan zeer interessant zijn. Zo kun je, wanneer een Facebook gebruiker tekst van jouw website gebruikt, eenvoudig traffic naar de website genereren.

Save button

Vanaf nu kun je al het interessants dat je op het web vindt opslaan op Facebook! Handig, zo kun je artikelen en sites makkelijk terugvinden. Dat wat je op Facebook opgeslagen hebt, blijft alleen voor jezelf zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.