Follow the (thought) leader met LinkedIn Pulse

Follow the (thought) leader met LinkedIn Pulse

Communiteers > Blog > Blog > Follow the (thought) leader met LinkedIn Pulse

Eerder schreef Muriel al een blog over LinkedIn Pulse, de nieuwsapp met gepersonaliseerd nieuws op basis van jouw LinkedIn-account. Een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied (niet bekend met LinkedIn Pulse? Hier lees je hem nog even terug).

Maar, wist je dat je ook zelf blogs en artikelen kunt publiceren op deze nieuwsapp? En dat LinkedIn Pulse ook een hele effectieve tool kan zijn om expertise uit te dragen, voor jezelf en je bedrijf? LinkedIn maakt het voor iedereen mogelijk om op Pulse te publiceren!

Zo kun je nieuwe updates, blogs en artikelen over jouw bedrijf delen met zakelijke relaties, dé manier om expertise uit te dragen. Pulsegebruikers uit jouw netwerk krijgen namelijk automatisch een pushmelding op LinkedIn, wanneer er een nieuwe blog is geplaatst. Handig, je netwerk meteen op de hoogte! Maar, hoe plaats je zo’n post?

Zoals hieronder te zien, vind je LinkedIn Pulse in je webbrouwser, onder het kopje ‘Interest’. Aan de rechterkant klik je op: ‘publish a post’ en je kunt meteen aan de slag!

De teksteditor geeft uitgebreide opties voor de opmaak van jouw blog of artikel, maar heeft meer interessante opties. Zo kun je video’s en afbeeldingen, maar ook presentaties, podcasts en zelfs tweets delen.

Belangrijk! Vergeet aan het einde niet onderaan de tekst 3 tags toe te voegen. Welke woorden omvatten jouw blogpost het best? En via welke termen wil je dat jouw stuk gevonden wordt?

Daar waar LinkedIn Pulse begon als een nieuwsapp, waarbij er enkele honderden ‘LinkedIn influencers’ werden uitgenodigd te bloggen. Is het tegenwoordig een veel groter nieuwsplatform, waarop iedere LinkedIn-gebruiker kan posten.

Schroom je dus niet je te voegen bij de thought leaders, en publiceer op LinkedIn Pulse! Wij zijn er al! Wellicht zag je onze wekelijkse social media update al voorbij komen :-).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden   –   Privacybeleid   –   Aanmelden nieuwsbrief
06 29 07 53 79​
KvK: 87719592
Bank: NL48 RABO 0159 9860 44
Cacaokade 3, Helmond​
info@communiteers.nl

Copyright © 2023 Communiteers.
Alle rechten voorbehouden.