Pinteresting!

Dat we blij zijn met Pinterest dat hoeven we niet meer te vertellen, maar Pinterest kan nu echt álles wat ons hartje begeert. Miljoenen mensen ‘pinnen’ dagelijks foto’s en video’s op hun prikbord en het aantal Pinterest-verslaafden blijft maar groeien,

Maar waar heeft Pinterest dat succes toch aan te danken? Nou deels natuurlijk door het heerlijk simpele design. Als wij ergens gelukkig van worden dan is het wel een simpel functioneel design. Lekker snel overal doorheen kunnen scrollen en toch het overzicht kunnen bewaren? Best of both worlds! Natuurlijk is het ook super gaaf dat jij verhalen kan vertellen met jouw Pins, ook wel Visual Storytelling genoemd. Pinterest biedt zowel bedrijven als personen alle mogelijkheden om de persoon achter een naam of website te laten zien, en laat dat nou net het geen zijn wat de mensen willen.

Maar dat is nog lang niet alles. Je kent het wel, je bent lekker aan het ‘pinnen’ en plots zie je iets wat je hélémaal geweldig vindt. Maar waar vind je dit product nou in het echt? Die mooie lamp in de woonkamer van een pin, of juist de schoenen uit een straatfoto. Daar heeft Pinterest nu de oplossing voor!

Wanneer jij iets ziet in een Pin waar jij meer over wilt weten, dan kan je op het vergrootglas in de rechterbovenhoek klikken. Selecteer vervolgens het stukje uit de Pin waar jij in geïnteresseerd bent en dan laat Pinterest Pins zien die er net zo uit zien. Je kunt zelfs je zoekopdracht filteren met onderwerpen om zo precies te vinden waar je naar op zoek bent.

Nog niet helemaal overtuigd? Klik dan op de afbeelding hieronder om te zien hoe eenvoudig het is.

visual-search-results-blog

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Pinterest adverteren

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!