I would GIF the world

Ken je de Dancing Banana GIF van Hyves nog? Leuk was die, hé! Weet je wat al helemaal leuk is? Dit is sinds kort ook mogelijk op Facebook!

Misschien heb je de GIF’jes al wel voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn. Dacht je toen; “Oh, I would GIF the world for a cool GIF?” (we begrijpen dat je gedachten waarschijnlijk in het Nederlands zijn, maar we laten de kans voor een leuk woordgrapje natuurlijk liever niet aan ons voorbij gaan).

In dat geval hebben we erg goed nieuws voor je! Dit is namelijk heel erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is op zoek gaan naar een leuk GIF’je die precies laat zien wat jij graag met de wereld wilt delen. Vervolgens kopieer je de link van de GIF in je post en daar gaat ‘ie dan; de wijde wereld in!

“Maar waar vind ik die GIF’jes dan?” zul je je misschien afvragen. Voorbeelden van websites waar je GIF’s kunt vinden: Imgur en Giphy. Voel je je vandaag extra creatief? Dan is het ook mogelijk om via MakeAGif je eigen GIF’s te maken.

Heb je nog vragen of tips? Dan horen we deze natuurlijk graag!

via GIPHY

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

URLwelofniet

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!