Het woord van het jaar op social media

broodje meelworm

Op de website van Vandale (http://woordvanhetjaar.vandale.nl) kan op dit moment gestemd worden op het woord van het jaar 2011. Met behulp van Coosto heb ik eens onderzocht hoe vaak deze woorden het afgelopen jaar zijn vernoemd op sociale media. Puur qua volume kwam het woord ‘EHEC-bacterie’ verreweg het meest voor  (14.753 vermeldingen). Als goede tweede volgde het woord ‘tuigdorp’ (6.314 vermeldingen) en als derde werd het woord ‘caviapolitie’ (2.665) vermeldingen het meest vernoemd.

Waarom doe ik dit? Ach ja, gewoon omdat het kan… ‘EHEC-bacterie’, van harte gefeliciteerd! Wat is jouw woord van het jaar 2011?

 

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!