Twitteren op het toilet!

broodje meelworm

Tijdens de workshops die ik geef wordt heel regelmatig de vraag gesteld; hoeveel tijd gaat dit mij kosten? Mijn antwoord is dan vaak dat het gebruik van sociale media (in eerste instantie) helemaal niet zo heel veel tijd hoeft te kosten. Op het begin bestaan de activiteiten namelijk vaak alleen uit monitoring en dit kan prima op momenten dat je normaal gesproken toch ‘niets’ te doen hebt.

Professioneel striptekenaar Harold Hugenholtz (www.karikatuur.nl) heeft direct na een workshop van mij dit heel mooi weer gegeven in een prachtige illustratie. Harold, bedankt! Ik had het niet beter kunnen weergeven! 😉

 

 

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!