Wil je status updates versturen vanuit je LinkedIn Company Profile?

broodje meelworm

Deze week heeft LinkedIn een aantal hele mooie extra functionaliteiten toegevoegd aan het LinkedIn company profile. Naast het feit dat er nu voortaan de beheerder van een company profile kan worden vast gelegd en dat er uitgebreider kan worden gezocht, is het vanaf nu ook mogelijk om als organisatie status updates uit te sturen.

Interactie vormt natuurlijk basis voor succesvolle aanwezigheid op een platform als LinkedIn, maar deze nieuwe functionaliteit biedt mogelijkheden voor organisaties om zich extra te profileren op LinkedIn.

In onderstaande video’s wordt uitgelegd hoe het een en ander kan worden ingesteld en worden toegepast.

Statusupdate vanuit Company Profile instellen

Search for companies on LinkedIn

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!