Whats’ the buzz?

broodje meelworm

Op maandag 6 juni mocht ik als hoofdspreker een presentatie geven voor de Rabobank Valkenswaard en Waalre. De avond was bedoeld voor ondernemers en leden van de Rabobank Valkenswaard en en Waalre. Het centrale thema was ‘What’s the buzz’ en ik mocht hier vertellen over mijn persoonlijke ervaring met het ‘het luisteren naar de online doelgroep’.

Persoonlijk heb ik enorm genoten van deze goed georganiseerde avond. Met name de gesprekken die ik hierna met verschillende ondernemers heb gevoerd bevestigen mijn gevoel dat de inzet van sociale media voor vele ondernemers in de regio nog heel veel mooie kansen kan bieden.

Meer over deze avond is te vinden onder deze link.

Foto door Heidi Wils Fotografie Valkenswaard

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!