Snel in contact komen met interessante personen op LinkedIn (VIDEO)

broodje meelworm

Onlangs kwam ik via Olfertjan Niemeijer achter een hele mooie toepassing binnen LinkedIn, waarmee je heel eenvoudig in contact kunt komen met relevante mensen, die jou klaarblijkelijk ook nog eens interessant vinden. In principe is LinkedIn niet bedoeld om zomaar voor jou nog onbekende mensen uit te nodigen binnen je netwerk maar als je het op deze manier aanpakt, ben ik ervan overtuigd dat je binnen de kortste keren hele mooie contacten zult opdoen. Ik heb hier zelf al enkele weken mee geëxperimenteerd en ik ben in elk geval erg enthousiast. Veel succes en ik ben erg benieuwd wat jij hiervan vindt…

P.S.; de kwaliteit van het beeld en het geluid laat helaas nog wat te wensen over. Een volgende keer zal ik hier zeker rekening mee houden.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Alt Tag

Een gratis kennislunch of ontbijt!

Wil je een keer sparren of brainstormen met een professional? Maak dan een
afspraak voor een gratis kennislunch of ontbijt!

Maak een afspraak!